RK Mladost zauzeo 3. mesto

imageU Petnici je održan Kup Srbije u rvanju na pesku, a valjevska Mladost je zauzela 3. mesto, iza obrenovačkog TENT-a koji je bio drugi i kombinovanog sastava Rvačkog saveza Beograda. Šabački Vitez je zauzeo 4. mesto.

Prvobitno je beogradski Radnički trebao da nastupi samostalno, ali je nakon inicijative Rvačkog saveza Beograda, odlučeno da to bude kombinovani sastav sa pojačanjima iz Zvezde i Partizana, a sve u cilju promocije rvanja u našem glavnom gradu. Beogradska ekipa predvodjena ovogodišnjim prvakom Mediterana Goranom Bulatovićem bila je prejaka za mladu valjevsku ekipu, iako je obrenovački TENT uspeo da iznenadi u prvom kolu, i pobedi Beogradjane.
Rezultati:

1. kolo:

Vitez Šabac – Mladost Valjevo 1:3

TENT Obrenovac – RS Beograd 3:1

2. kolo

Vitez Šabac – RS Beograd 1:3

Mladost Valjevo – TENT Obrenovac 2:2
3. kolo
Vitez Šabac – TENT Obrenovac 3:1
Mladost Valjevo – RS Beograd 0:4
Tabela:
RS Beograd 4 boda
TENT Obrenovac 3 boda
Mladost Valjevo 3 boda
Vitez Šabac 2 boda

“Ovo je ujedno bila sjajna promocija rvanja u Valjevu i predstavljanje rvača koji će biti okosnica ekipe koja će nastupiti u Prvoj ligi Srbije ove sezone. Ostaje žal što zbog loših vremenskih uslova prethodnih dana bazeni nisu bili više posećeni, te je veliki broj ljudi ostao uskraćen za uživanje u uzbudljivim borbama.Organizacija je od strane Rvačkog saveza Srbije ocenjena najvišim ocenama, a Aleksandar Mijailović, direktor UFK Valis, prlikom otvaranja turnira, najavio je izgradnju još jednog terena sa peskom koji bi omogućio organizaciju Prvenstva sveta u rvanju na pesku sledeće godine, za šta će Valjevci podneti kandidaturu.”, kažu RK Mladost.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.