Pojačanja Metalca

      Нема коментара на Pojačanja Metalca

imageNa konferenciji za novinare valjevski Metalac predstavio je svoja pojačanja Tomislava Gabrića i Stefana Pota.Oba igrača izrazila su nadu da će u ovom klubu moći da se razvijaju i napreduju.

"Sve mi se svidelo, od ekipe do stručnog štaba i bez ikakvog premišljanja odlučio sam da dođem, bez obzira na sve… Došao sam da radim, da napredujem, daću za ovaj klub sve od sebe, kao i za prethodne klubove. Hoću da pomognem ekipi i samom sebi", reko je Tomislav Gabrić (20, 204) kome je ovo treća sezona u ABA ligi. Gabrić je u obraćanju novinarima rekao da je svestan da su neki sobzirom na njegovu Hrvatsku nacionalnost reagovali burno da on ipak veruje u budućnost i sport pre svega , a da je nakon upoznavanja sa trenerom i igračima još sigurniji da je napravio pravi potez.
Drugo pojačanje Metalca Stefan Pot rekao je da je o ovoj ekipi i samom gradu već čuo sve najbolje , a da neke igrače poznaje i od ranije .Za nastup u ABA ligi smatra da će biti jedan od najvećih izazova u njegovoj karijeri."Mislim da ću se ovde najbolje razviti za budućnost i da ću imati najviše prostora da napredujem", kaže Pot.
Poslednjim treninzima su prisustvovali i bivši kapiten Đukan Đukanović, koji je predhodne dve sezone igrao u Češkoj, kao i doskorašnji bek FMP-a Brano Đukanović. Da li će se oni naći u timu po rečima trenera Vlade Djokića znaće se u narednim danima.

Vamedia

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.