Za vikend 6 000 ljudi na bazenu

imageOvog vikenda bazene u Petnici posetilo je oko 6 000 ljudi. U „Valisu“ kažu da je svakog radnog dana minimalna poseta oko 1 500 kupača.

Ako je verovati vremenskoj prognozi ovo leto biće sušta suprotnost prethodnom i obeležiće ga izuzetno visoke dnevne temperature. Pravi talas vrućina praktično je počeo sa prvim danima jula , a mnogi su hladovinu i spas od vreline potražili na bazenima u Petnici. “ Svakog dana imamo dobru posetu zaista i ona se kreće oko 1500 kupača , a ovaj vikend bio je izuzetno posećen pa smo za dva dana zabeležili posetu preko 6000 ljudi“, kaže Aleksandar Mijailović direktor UFK „Valis“ u čijoj su nadležnosti petnički bazeni.

Za razliku od prošle godine ova ustanova se sada može nadati većim prihodima jer je prošla godina s obzirom na velike kiše bila najlošija za sezonu u Petnici. “ Očekujemo da ukoliko se prognoza obistini onako kako to meteorolozi najavljuju da imamo dobru posetu tokom cele sezone Prošle godine smo imali najlošiju sezonu od osnivanja „Valisa“ i to je uticalo i na naše investicije u prošloj godini“, kaže Mijailović.

Početkom ove godine grad je investirao u postavljanje balona na olimpijskom bazenu pa su očekivanja grada da se praktično sezona produži i na zimske mesece. za sada još uvek nije poznato kada će balon moći da koriste gradjani i po kojoj ceni , a Mijailović kaže da će i to biti poznato nakon što se završi letnja sezona u Petnici i balon bude ponovo postavljen.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.