SNS: Puna podrška novom direktoru Doma zdravlja

imagePoslednje sednice Skupštine otvorile su mnoga pitanja medju kojima i funkcionisanje javnog preduzeća „Kolubara“, a valjevski naprednjaci u potpunostio pružaju podršku novoizabranom direktoru Doma zdravlja, poruka je sa današnje konferencije GO SNS-a.

Narodni poslanik i odbornik SNS*a Slobodan Gvozdenović na danas održanoj konferenciji pre svega se osvnruo na izbor direktora Doma zdravlja dr Zavena Der Hazarjana. „ Moram odmah reći da novi direktor koji me je već kointaktirao ima moju punu podršku u svemu što radi i što su planovi za budućnost. Ne mislim da je prethodni direktor radio loše , šta više imam vrlo visoko mišljenje i dr Simoviću kao kolegi i kao odličan ginekolog.Novi direktor je omiljen medju pacijentima i krajnje je vreme i red je da jednom narod , ane političari izaberu čoveka koji će voditi tako važnu ustanovu“, reko je Gvozdenović.
On se danas osvrnuo i na poijedine čelnike sindikata i njihova istupanja u javnosti uz podsećanje da je novi zakon eksplicitan i jasan i da se tačno znaju njihova prava , ali i obaveze.
„ Oni nikako da se probuide da nema više samoupravljanja. Bojim se da su oni još u revolucionarnom zanosu 5. oktobra neshvatajući da je sve to iza nas .Ne shvatajući da je krajnje vreme da podvučemo crtu i vidimo šta smo za 15 godina uradili. Moramo konačno saznati šta smo potrošili koliko imamo i teret reformi i sredjivanja društva mora biti pravilno rasporedjen na sve. jako je bitno da Dom zdravlja funkcioniše. Otvoren sam i na raspolaganju direktoru da vidimo kako se može poboljšati položaj zapsolenih , kako obezbediti dodatne zarade , a kako izmiriti stara dugovanja“, rekao je Gvozdenović.

Gvozdenović je danas izmedju ostalog rekao da je očito da je preduzeće „kolubara“ preduzeće koje mora da odgvori na mnoga pitanja. „ Doveli su nas u jedno haotično stanje i mislim da su imali veću odgovornost od menadžmenta „Vodovoda“. Smatram da je menadžemnt „Vodovoda“ postupio onako kako odgovorni ljudi i treba da postupaju , a to nije slučaj sa preduzećem „Kolubara“. Oni snose daleko veću podgovornost za sve što se u Valjevu dogodilo i za neprijatnu situaciju u koju su gradjani dovedeni, a ne vidim da je iko zbog toga odgovarao“, zaključio je Gvozdenović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.