Simović podneo ostavku

imageDr Milivoje Simović ovog prepodneva podneo je i zvaničnu ostavku na mesto direktora Doma zdravlja. Komisija koja ispistuje rad ove ustanove nastavlja sa radom.

Ovog prepodneva ostavku na mesto direktora Doma zdravlja podeno je dr Milivoje Simović . Ovom ostavkom praktično su potvrdjene ranije nezvanične informacije o njegovoj smeni naročito nakon što je posebno oformljena komisija počela sa radom. Predsednik komisije koja ima zadatak da ispita rad ustanove dr Zoran živković za Vamediu potvrdjuje da komisija nastavlja sa radom. „Mi nastavljamo svoj rad i ispunićemo zadatak zbog kog smo i ustanovljeni. Tačno je da je dr Simović podneo ostavku ovog jutra, ali to ga svakako ne abolira od eventualne odgovornosti za uočene propuste i nepravilnosti u radu „, kaže Živković.

Za Vamediu dr Simović potvrdjuje da je podneo ostavku. “ To je tačno učinio sam to jer je dužnost direktora ozbiljno ugrožavala moje bavljenje lekarskim pozivom, a ja sam pre svega lekar i nameravam da se tome u potpunosti posvetim na dalje. Sve pojedinosti vezane za moju ostavku vrlo brzo će biti saopštene pa i samo obrazloženje ostavke.,“kaže Simović koji dodaje da su neki od njegovih saradnika koje nije on birao , a kojima je morao da poveri deo posla i čijim je radom bio nezadovoljan, doveli do toga da se odluči za ostavku. Istovremeno uskoro se očekuje postavljenje novog direktora , ali će kako Vamedia saznaje uslediti i razrešenje za nekoliko lica sa nižim funkcijama u Domu zdravlja.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.