Radno leto za Direkciju

imageNakon završenog asfaltiranja duplih traka , asfaltirana je Golubačka ulica, a radovi se nastavljaju u Vrnjačkoj ulici. Iz gradske Direkcije najavljuju radove tokom celog leta.

“ Kad su duple trake u pitanju već smo rekli da ćemo ih obnavljati u kontinuitetu i to smo učinili i ove godine uradjeno je 6 500 kvadrata. Investicija je bila vredna 5 300 000 dinara bez PDV-a i radovi su izvodjeni od novca od naplaćenih saobraćajnih kazni koji je raspodelom pripao Direkciji. Na troj poziciji imamo 14 miliona i sad su na redu zone škole horizintalna i vertikalna signalizacija , a krenuće i ulica Prve brazde pored reke Gradac. Radovi u toj ulici krenuće po završetku mosta u Aničićima“, kaže Milan Trifunović pomoćnik direktora za tehnička pitanja u gradskoj Direkciji, koji dodaje da će rad na mostu biti završen za mesec dana.
Po informacijama iz Direkcije razgovori se vode i sa preduzećem Srbija putevi u vezi njihove strane duplih traka, ali i ulica poput Dušanove koje su u njihovoj nadležnosti. “ Mi održavamo te ulice u smislu da ih krpimo , ali su one u njihovoj nadležnosti i eventualni veći obim radova ili rekonstrukcija zavisili bi isključivo od njih „, kaže Trifunović.

image

Početkom nedelje je završeno i asfaltiranje Golubačke ulice u dužini od 200 metara prosečne širine 3 metra i uradjena je u vrednosti od milion dinara. Direkcija radove iz programa investicionog održavanja nastavlja u Vrnjačkoj ulici.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.