Najlepše dvorište Ljiljane Ranković

imageU okviru akcije „Prolećno (ra)spremanje Valjeva“, koju je uspešno organizovalo JKP „VIdrak“, sproveden je konkurs za izbor najlepšeg dvorišta i najlepše terase Valjeva.

Na konkurs, koji je trajao od 15. maja do 11. juna, prijavilo se ukupno 18 naših sugrađana, želeći da sa valjevcima podele izgled i lepotu svojih dvorišta i terasa u koje su uložili dosta fizičkog rada, svakodnevnog truda, ali i mašte. Glasanje je trajalo 15 dana na zvaničnoj stranici „Prolećno raspremanje Valjeva“ na drušvenoj mreži Facebook, a pored te vrste glasova, svoj sud dali su i novinari valjevskih redakcija.
U konkurenciji 15 dvorišta, prvo mesto i titula gazdarice najlepšeg dvorišta pripala je našoj sugrađanki Ljiljani Ranković, čija je mala oaza smeštena u Pantićevoj ulici 128. Dvorište Bojane Petrović, u ulici Cara Lazara 2, osvojilo je drugo mesto, dok je treće mesto pripalo divnom mestu za odmor Marijane Kosojević iz Limske ulice broj 17.
Najlepša terasa, prema ocenama aktivnih „fejsbukaša“ i novinarskog žirija, nalazi se u Pantićevoj ulici broj 69, a o kojoj se brinula Ana Obrenović. Druga najlepša terasa nalazi se u ulici Vladike Nikolaja 27a, a koju je na konkurs prijavio Nenad Đorđević. Terasa Aleksandre Pavlović na adresi Naselje Oslobodioci Valjeva br. 15 proglašena je trećom najlepšom terasom Valjeva.

image Glavni sponzor nagrada za šampione i vicešampione u obe kategorije je Una Mega Shop Valjevo, koja je obezbedila poklon vaučere u iznosu od po 5.000,00 dinara. Dok će trećeplasirani iz kategorije najlepše dvorište i najlepša terasa uživati u večeri za dvoje u restoranu „Stari grad“.
JKP „Vidrak“ kao organizator konkursa i izbora, odlučio je da dodeli Specijalnu nagradu Marku Miletiću za najviše osvojenih „lajkova“ (452) na Facebook stranici, tako da će i njemu biti dodeljen vaučer Una Mega Shop-a u vrednosti od 5.000,00 dinara.
Direktor „Vidraka“ Đorđe Milanović, lično će posetiti pobednike i tom prilikom im uručiti poklon vaučere, dok će svih 18 učesnika dobiti zahvalnice za učešću u ovoj lepoj i divnoj akciji, koja će, kako Milanović najavljuje preći u tradiciju.
Novinarski žiri činili su: Slađana Vasiljević (RTS dopisnišvo Valjevo), Snežana Jakovljević-Krunić (Radio Valjevo), Slađana Stevanović (Radio Patak), Ognjanka Banović (Napred), Slavica Savić-Vujanac (VA Media) Maja Đurić (VTV), Branka Jevtić (TV Valjevo plus), Danijela Dovečer (TV Marsh) i Predrag Vujanac (dopisnik Blica).

M.P.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.