Donacijom do ambulante

imageNakon što je Vlada Norveške odustala od izgradnje ambulante u Divcima , po rečima predsedika Skupštine Mihaila Jokića izgrdnju će finansirati donator preko Kancelarije za obnovu.

Gotovo neposredno nakon sednice Skupštine n kojoj je usvojena odluka o izgradnji ambulante u Divcima i informacije da 10 miliona za tu namenu donira Vlada Norveške pojavila se informacija da su Norvežani odustali. predsednik Skupštine Mihailo Jokić koji je na samoj sednici govorio u korist ambulante kaže da je tačno da su Norvežani odustali.
“ To je tačno i mi smo razgovrali sa ljudima iz Kancelarije za obnovu da vidimo kako se sada to može uraditi. Oni su nam dali obećanja da će prvog slobodnog donatora upravo i8skoristitii za izgradnju ambulante u Divcima. Dakle, Kancelarija će grditi ambulantu sredstvima donatora i moramo sada biti strpljivi da oni odrade svoj deo posla oko pronalaženja donatora“, kaže Jokić.
Jokić na dalje potvrdjuje da je ambulanta u Divcima u jako lošem stanju nakon poplave i da je neophodna izgradnja nove. “ Oni koji ne veruju da je tako mogu da dodju slobodno u Divce i uvere se u ovo što govorim. To više nije prostor u kome se mogu pružati zdrvstvene usluge“, kaže Jokić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.