Budućnost Krušik započeo pripreme

imageFudbaleri Budućnost Krušika 2014 započeli su pripreme za predstojeću sezonu. Ovaj tim predvdodiće Dejan Nikolić koji je novinarima potvrdio da će se boriti, ali da im nije jedina ambicija prvo mesto.

"Želimo da u prvenstvo uđemo sa što boljom ekipom, da okosnica tima bude sastav koji je igrao ovog proleća i da se dovedu još tri-četiri prava pojačanja. Imamo obećanja uprave da neće biti problema, trudićemo se da da to budu u pravom smislu pojačanja, a ne igrači koji će samo da popune broj ",istakao je Nikolić u razgovoru sa novinarima na početku priprema.
Po njegovim rečima prvo pojačanje je Ivan Tomić iz šabačke Mačve.
"U narednih sedam do deset dana pokušaćemo da kompletiramo bar 90 odsto ekipe da bismo znali čime raspolažemo. Važno je da što pre igrači postignu dogovore sa klubom, da što pre znamo na čemu smo. Ako je to 15 fudbalera neka bude 15, ali da znamo čime raspolažemo i koja pojačanja treba dovesti. Da ne bude nedoumica, da se stvari što pre iskristališu ", kaže Nikolić..
Kompletne pripreme biće realizovane u Valjevu gde na dva terena, na stadionima "Krušik" i Pećina, postoje solidni uslovi da se plan sprovede.
"Ako dođemo u situaciju da se borimo za prvo mesto, zašto da ne, sigurno nećemo bežati od toga. Što se mene tiče, svim silama ću se boriti da budemo još bolji nego ovog proleća. Ali nemamo "presing" da nam je jedina ambicija prvo mesto ", navodi trener Budućnost Krušika.

Sport014/Vamedia

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.