Asfaltirana Vrnjačka ulica

imageZavršeno je asfaltiranje Vrnjačke ulice , a radne mašine sele se u Vranjsku. Deo Poparskog puta biće uradjen nakon što „Vodovod“ zameni cevi u tom delu ulice.

Asfaltiranje Vrnjačke ulice u dužini od 400 metara sa dva bočna kraka je završeno. „ Vrednost ove investicije je 1,8 miliona dinara i sa ovom ulicom uz Kalemegdansku koju ne možemo da rešimo sada sve ulice u MZ Gradac su pod asfaltom. Mi smo upravo to i obećali 2012. godine i sada smo radove priveli do kraja. Uradjena ulica je veoma frekventna sa mnogo domaćinstava i ovde niko nije pravio problem oko imovinskih odnosa . Prošle godine je ovde uradjena kanalizacija pa je sada bilo i logično da se radovi završe asfaltiranjem“, kaže Dragan Jeremić direktor gradske Direkcije navodeći da je sledeća ulica koja će se raditi Vranjaska u MZ Popare.

image „ Ta Vranjska je povezana sa Gračaničkom pa ćemo raditi obe ulice . Potom ostaje u toj MZ samo Dinarska i to jedan njen deo“, kaže Jeremić.
U vrlo lošem stanju je i jedan deo Poparskog puta , a Jeremić navodi da je taj deo ulice i deo Milovana Gliđića kod Zavoda za zaštitu spomenika praktično u najlošijem stanju u gradu. „ Sada smo dobili dozvolu Zavoda iz Beograda da možemo da uradimo taj deo ulice Milovana Glišića , a što se tiče Poparskog puta tu postoji problem azbestnih vodovodnih cevi. Najpre mora „vodovod“ da zameni te cevi koje inače neprestano pucaju i to pucanje cevi pa sanacija i jeste dovelo do toga da ta ulica bude u lošem stanju. To je po procenama „Vodovoda“ investicija vredna pet miliona dinara i tek kad oni završe rdove mi možemo da je asfaltiramo. Ovako bi to bilo suludo da je uradimo , a oni posle prekopaju“, kaže Jeremić.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.