Prijave zbog toplovoda i Karadjordjeve

imageValjevska policija dostavila je VIšem Javnom Tužilaštvu krivičnu prijavu protiv sedam lica zbog zloupotreba prilikom rekonstrukcije Karadjordjeve ulice 2011. godine i izgradnje toplovoda 2009. godine . Medju onima čija se imena nalaze na ovom spisku su i bivši gradinačelnik Zoran Jakovljević i odgovorno lice preduzeća Ingrap- omni.

U aprilu mesecu 2015. godine policijski službenici PU Valjevo u saradnji sa pripadnicima odseka za kriminalističko obaveštajne poslove , dostavili su VJT u beogradu krivičnu prijavu protiv sedam lica zbog više krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminaliteta. Tokom kontrole prikupljeni su dokazi u vezi zloupotreba prilikom rekonstrukcije Kardjordjeve ulice u Valjevu 2011-. godine , izgradnje vrelovodne mreže u Valjevu tokom 2009. godine kao i zloupotreba prilikom obavljanja poslova asfaltiranja ulica na teritoriji Republike Srbije tokom 20012. i 20013. godine. Navedenim zloupotrebama je po tvrdnjama policije pribavljena imovinska korist u iznosu od 40 miliona dinara.
Po saznanjima Vamedie na ovom spisku medju sedam lica su bivši gradonačelnik Zoran Jakovljević za čije vreme rukovodjenja gradom je Karadjordjeva i rekonstruisana , odgovorno lice preduzeća Ingrap omni , tri lica nadzora i lica iz NIP-a Beograd..

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.