Plivači Valisa uspešni u Sremskoj Mitrovici

imageNa međunarodnom plivačkom mitingu, koji je održan u subotu u Sremskoj Mitrovici, učestvovalo je 24 plivača Valisa, predvođenih trenerima Branislavom Kovačevićem i Nemanjom Radovićem.

Najbolje takmičarke su bile Nataša Dragojlović sa dve zlatne medalje u disciplinama 50m prsno i 50m slobodno i Milica Ristić koja je u disciplinama 50m slobodno i 50m leđno bila prva. Najbolji u svojim disciplinama su bili i: Srećković Sergej (50m prsno), Anđelija Damnjanović (50m prsno) i Emilija Đurić (50m leđno).
Srebrne medalje su osvojili: Luka Marković (50m slobodno i 50m leđno), Srđan Maksimović (50m leđno), Aleksandar Radulović u disciplinama 50m delfin i 50m prsno, Jana Đurić i Tijana Todorčević u disciplini 50m slobodno, dok je Tijana u cilj stigla druga i u disciplini 50m prsno, Emilija Đurić u disciplinama 50m slobodno i 50m leđno i Anja Radojević u disciplini 50m leđno. Odlične su ble muška i ženska štafeta Valisa koje su u cilj sitgle kao druge.
Do bronze su stigli: Simon Stefanović u disciplini 50m prsno, Staša Damnjanović u disciplini 50m leđno i Teodora Perišić u disciplini 50m prsno.
„Ovo je jedno od kontrolnih takmičenja na kojima smo probali i mlađe i neiskusnije plivače, zadovoljni smo celokupnim nastupom i spremamo se za sledeće izazove kojih će ovog leta biti u velikom broju“, kaže predsednik plivačkog kluba Valis Branislav Kovačević.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.