Plajčka i hapšenja obeležila vikend

imageDana 13. juna, oko 12.20 časova u Valjevu, u Ulici Čika Ljubinoj bb, na uplatnom mestu glavne blagajne EP-Srbije-Elektrodistribucije Valjevo, izvršeno je krivično delo razbojništvo od strane nepoznate muške osobe, kojom prilikom je otuđena veća suma novca.

Molimo sve građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografija, da pozovu Policijsku upravu Valjevo na broj 014 294 366.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu, obavili su pretres na više lokacija na teritoriji Valjeva i Kolubarskog okruga i tom prilikom zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više različitih krivičnih dela, uhapsili 14 osoba. Osumnjičeni će u zakonskom predviđenom roku biti sprovedeni nadležnom Osnovnom i Višem tužilaštvu u Valjevu.

Na području Valjeva, Mionice i Ljiga uhapšeno je devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

45 stranih državljana sa teritorija država Afrike i Azije otkriveno je u ilegalnom tranzitu. Uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, u Prekršajni sud u Valjevu privedeno je 26, a 19 osoba je sprovedeno u centar za azil u Bogovađi.

Tokom akcije, koja je trajala od 22 do 10 časova na teritoriji Valjeva uhapšeno je i, po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Valjevu zadržano pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Policija, je tokom pretresa šest lokacija u gradu, pronašla 61 gram heroina spremljenog za dalju prodaju, 11 grama amfetamina, vagicu za precizno merenje, kao i 14 mobilnih telefona za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja krivičnog dela.

Pronađeno je i oduzeto i 23 kilograma rezanog duvana i 36 metaka.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije nastaviće sa sporovođenjem ovakvih koordiniranih akcija na području Policijske uprave Valjevo.

Dana 13. juna, oko 12.20 časova u Valjevu, u Ulici Čika Ljubinoj bb, na uplatnom mestu glavne blagajne EP-Srbije-Elektrodistribucije Valjevo, izvršeno je krivično delo razbojništvo od strane nepoznate muške osobe, kojom prilikom je otuđena veća suma novca.

Molimo sve građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografija, da pozovu Policijsku upravu Valjevo na broj 014 294 366.

PU

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.