Miličić: Moguće da ću igrati za Metalac

imageMozzartsport/Informacija da će se Darko Miličić vratiti iz košarkaške penzije i zaigrati za valjevski Metalac, pre izvesnog vremena uskomešala je srpsku sportsku javnost.

Posle "bombe" usledilo je i zatišje, gde nije bilo pouzdanih informacija hoće li nekadašnji drugi pik sa NBA drafta zaista obući dres valjevskog ABA ligaša, ali je Miličić, u ekskluzivnom intervjuu za Mozzartsport, otkrio neke detalje.

– Da, tu odluku sam doneo u priči sa Boškom, koji je zaista jedan sjajan lik u svakom smislu, spasava živote ljudima i pritom je jedan od najboljih kardiohirurga u Evrope. Dobar je čovek, prepošten, a i nalazimo se u mnogo čemu, pošto je on četnik, a i ja sam četnik okoreli… Sedeli smo zajedno i razgovarali o Metalcu. On me je pitao da li bih zaigrao za Metalac, ja sam pristao i potpisao ugovor.

Međutim, priča je dobila na „dubini“ u poslednje vreme…

– Ja se iskreno nadam da ću zaigrati za Metalac. Nije još ništa 100 odsto sigurno. Potpisivanje ugovora sa Metalcem je trenutna faza. Videćemo šta će se tu još dešavati – kratko je prokomentarisao Miličić za Mozzartsport.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.