Lušin promovisao novi singl

imageValjevski muzičar Dule Lušin u kafeu Zipa promovisao je svoj novi singl " Ne tražim je". Lušin kaže da mu je ponudjeno da promociju napravi u Beogradu , ali da je on kao zaljubljenik u svoj grad ipak odlučio da promocija bude održana u Valjevu .

Uz brojne goste iz sveta domaće muzike medju kojima su prednjačili Valjevci koji su svoju karijeru nastavili u Beogradu u kafeu Zipa održana je promocija novog sigla Valjevca Dula Lušina "Ne tražim je". " Ovo je moj peti singl i ako sve bude u redu mogu da razmišljam u pravcu da je možda vreme za moj prvi album. Inače sam sa prethodnim pesmama već napravio sebi prolaz dalje i publika je prepoznala moj rad . Imao sam na desetine gostovanja na nacionalnim televizijama raznim emisijama , ali za promociju sam ipak izabrao Valjevo kao što je i ceo spot upravo proizvod Valjeva u smislu da su na njemu Valjevci radili ", kaže Lušin .

image

I sam svestan da praviti karijeru iz Valjeva nije lako još uvek kako kaže ne razmišlja o potpunom preseljenju za Beograd. " ja ovde imam veliku podršku , promocije ne bi bilo da nisu podršku dali Valjevska pivara i Agencija Sole azur čiji je vlasnik opet Valjevac. O podršci koju mi pruža valjevska publika da i ne govorimo. pesma je i dalje u mom fazonu jer publika to i očekuje od mene ", kaže Lušin .
Medju gostima u kafeu Zipa našao se i Bane Mojićević koji je svoje pevačko umeće dokazao i kroz učešće u programu Tvoje lice zvuči poznato. za Vamediu Mojićević kaže da Lušin ima već svoj izgradjen muzički stil i pravac. " Dule je sjajan muzičar i cenim njegov rad zaista i dokaz je to što sam večeras ovde . Znam da nije lako graditi karijeru van Beograda i možda će u jednom trenutku i Dule morati da više bude prisutan u Beogradu jednostavno tamo se sve odigrava i meni kao Čačaninu nije lako da nisam u svom gradu , ali ovaj posao je traio to od mene. Dulu želim sve najbolje sa novim singlom ", reko je Mojićević.

Novi singl pod nazivom "Ne tražim je " možete pogledati na : https://www.youtube.com/watch?v=U1LuAL0Iork
Tekst Bojana Ćirović
Muzika Dule Lušin

Vamedia

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.