Kome smeta ograda u Karadjordjevoj?

imageNakon što su gradjani zatražili dodatno obezbedjenje prolaza kroz gradilište u Karadjordjevoj ulici , postavljena je pored staze i zaštitna mreža kojom se jasno odvaja deo u kome se odvijaju radovi od dela za prolaz pešaka. Ova mreža neprestano je na udaru dokonih i obesnih gradjana.

Potvrde da nam je neophodno više kontrole u gradu i uvodjenje strožijeg komunalnog reda neprestano su oko nas. Navikli smo na polomljeni mobilijar , izlupane izloge iako se na takve stvari ne treba navikavati već ih najstrožije sankcionisati.

image Gradilište u Karadjordjevoj ulici jedno vreme bilo je tema u smislu bezbednosti prolaska pešaka . Nakon što su gradska Direkcija i izvodjač postupili po predlogu inspekcijskih organa obezbedjen je prolaz za pešake koji je dodatno obezbedjen zaštitnom mrežom . Ova mreža odvaja prostor za pešake od prostora gde se izvode radovi. medjutim ista mreža često je na meti huligana i obesnih gradjana. “ Iznova je postavljamo, iznova je obaraju . Izgleda da pojedinci ne mare mnogo za bezbednost niti pravila. Ali , promenićemo mnogo toga novom odlukom o komunalnom redu. Izgleda da je kod nas najbitnije da li su zaprećene kazne . Da, sada će biti zaprećene vrlo visoke kazne, drugog rešenja nema, ako želimo da sačuvamo grad. Što kome smeta mreža i ta ograda to ne bi znali da odgovore ni oni oni koji je ruše, siguran sam „, kaže direktor Direkcije Dragan Jeremić.

image

image

S.V.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.