U aprilu kreće rekonstrukcija Karadjordjeve

imagePolovinom aprila počeće rekonstrukcija Karadjordjeve ulice u delu od Suda do Jadra. Jedan deo ove ulice rekonstruisan je još 2011. godine .

Potpuna rekonstrukcija jednog dela Karadjordjeve ulice u dužini od 750 m uradjena je još 2011. godine. Po najavama iz gradske Direkcije novi radovi na nastavku rekonstrukcije centralne gradske ulice počeće polovinom aprila. „ Tender je završen i radovi će uskoro početi. Ulicu će raditi preduzeće Kompresor , a vrednost radova je 30 miliona dinara sa PDV-om. Radovi će biti izvodjeni po postojećem projektu CIP-a“ kaže direktor Direkcije Dragan Jeremić.

Rok za završetak radova koji podrazumevaju kolovoznu konstrukciju, parkinge i trotoare, vertikalnu i horizontalnu signalizaciju je 60 radnih dana.
Nakon završetka ovog dela praktično ostaje nezavršen samo deo od stare Beograd kafane do Uzun Mirkove ulice. Iako je rekonstrukcija pomenutog dela ulice bila svojevremeno najavljena zbog izostanka obećanih sredstava sa nivoa Republike odustalo se od tih radova.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.