Gvozdenović predsednik SNS u Valjevu

imageDr Slobodan Gvozdenović izabran je za predsednika GOSNS-a u Valjevu. Izbori su održani po delegatskom sistemu , a Gvozdenović nakon izbora novinarima rekao da polako kreću pripreme za izbore u decembru ove godine.

Nakon gotovo dve godine povereništva u valjevskom SNS-u na Skupštini ove partije koja je održana sinoć većinom glasova izabran je dr Slobodan Gvozdenović dosadašnji poverenik i ujedno narodni poslanik ove stranke. Njegov protiv kandidat na izborima bio je Janko Gagić koga je valjevska javnost upoznala za vreme kratkog mandata direktora JKP „Vidrak“.
„Svi su dobrodošli i svi treba da radimo u jednom interesu , a taj interes je pobeda SNS-a na lokalnim izborima u decembru. Ne želimo podele , ne želimo rat u stranci niti ideje i programe rata u stranci već rat i deja i programa , aonaj ko ima bolje programe i ideje treba da vode ovu stranku. Dobro je da je stranka izašla iz povereništva“, rekao je Gvozdenović neposredno nakon izbora.

image

Na pitanje novinara da prokomentariše nezadovoljstvo pojedinih članova partije Gvozdenović je rekao da je to pre svega pitanje za one koji su se izjasnili da su nezadovoljni , ali da je sasvim normalno u jednoj velikoj partiji kao što je SNS da postoji razlika u mišljenju.
Za Vamediu Gvozdenović je izjavio da očekuje mnogo efikasniji i bolji rad GO SNS –a u odnosu na dosadašnji rad koji je kako kaže i bio ograničen samom činjenicom da se radilo o povereništvu.
Za naredne dane Gvozdenović najavljuje formiranje organa stranke.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.