Donacija Triglav osiguranja

imageZahvaljujući donaciji Triglav osiguranja u iznosu od 33 000 evra sanirani su krovovi na dve Osnovne škole u pričeviću i Brankovini.

Kako je danas rekao gneralni direktor Triglav Srbija Dragan Marković ova osiguravajuća kuća uvek je bila društveno odgovorna pa j to ujedno i razlog zbog kog je prihvaćena inicijativa direktora njihove fiijale u valjevu Radojice Rstića da se odredjena sredstva opredele baš za sanaciju krova na školama.“Sanirani su krovovi na objektima osnovne škole „Prota Mateja Nenadović“ u Brankovini i izdvojeno odeljenje u Pričeviću „Ilija Birčanin“ Uvek smo tražili balans između ekonomskih i socijalnih ciljeva, ali u vreme kada su poplave zadesile valjevski kraj, naša kompanija je prva reagovala i izdvojila novac kako bi pomogli u sanaciji osnovnih temelja razvoja društva, a to su sigurno osnovne škole“, rekao je Marković.
Naime krovove pomenutih škola oštetila je elementarna nepogoda prošle godine pa su se direktori škola zahvalili TRiglav osiguranju na izdvojenim sredstvima i ukazanoj pomoći u rešavanju velikog problema koji su imali.„Raduje to što je Triglav kao društveno odgovorna kompanija imala sluha da pomogne dve seosko škole, za koje je gradska komisija uitvrdila da im je pomoć najneophodnija. U Brankovini ima 209, dok u školi u Pričeviću ima 47 učenika. Treba reći da je ove godine u školi na Stavama utrostručen broj prvaka, što znači da se povećao broj dece u toj sredini“, rekla je zahvaljujući se u ime lokalne samouprave Jelica Stojanović načelnica gradske uprave.

S.V

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.