Rvači uspešni u Češkoj

imageMladi rvači rvačkog kluba ,,Mladost“ iz Valjeva nastupali su na Grand Prix Plzen (Češka) i ostvarili zapažene rezultate.Na put dugačak 1100 km krenulo je 11 rvača koji su nastupali u kategorijama mlađih pionira, starijih pionira i juniora.

Valjevci su osvojili dve medalje, od kojih jednu najmlađi član ekspedicijie Viktor Lukić koji je u kategoriji mlađih pionira zauzeo drugo mesto dok je drugu osvojio izuzetno talentovani Aleksandar Ivković u kategoriji juniora do 96 kilograma zauzeo 3. mesto iako po svojim godinama još uvek može da se takmiči u kadetskoj konkurenciji.Ostaje žal za izmaklom bronzom junioru Luki Pavloviću, koji je bez obzira na poraz u borbi za treće mesto pokazao takmičarsku zrelost i samo je pitanje vremena kada će početi da beleži visoke plasmane.
Ono što je najveći uspeh je to da su se svi rvači hrabro borili i dostojno predstavili svoj klub i grad brojnim takmičarima i predstavnicima 6 zemalja i kući su se vratili sa još većom željom za nadmetanjem u našem najtrofejnijem olimpijskom sportu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.