Revijom završen sajam

imageVelikom revijom venčanica u Valjevu je završen sajam venčanja. Samo prvog dana sajma zakazano devet venčanja.

Revijom venčanica ateljea „Zgodna mlada“ iz Obrenovca , završen je ovogodišnji sajam venčanja. U prostoru Hola Cnetra za kulturu preko 20 izlagača pokazalo je svoje proizvode ili predstavilo svoje delatnosti vezane za organizaciju venčanja. Na sajmu se mogao videti nakit, cvetni aranžmani, torte i kolači, ali i haljine , predstavljene fotografske usluge. Na sajmu je takodje učestvovao i bend Stari grad iz Čačka čije je predstavljanje trebalo da bude celodnevno za oba dana sajma , ali je s obzirom na odluku Vlade o proglašenju dana žalosti program pa i njihov nastup izmenjen i prilagodjen odluci.
Pred više od 200 gledalacaodržana je revija venčanica salona iz Obrenovca “ Zgodna mlada“ dok se za frizure i šminku postarao salon „Tijana“ iz Valjeva.
„Ove godine u modi su tzv haljine sirene i obavezno otvorena ledja . Mi smo upravo to nastojali i da pokažemo večeras posetiocima. Imali su priliku da vide i haljeine koje su stigle iz Španije, u pitanju je brend „White one“ , ali di domaće kreacije“, rekao je Ivan Petrović kreator i vlasnik salona .
Za sve posetioce sajma i ove godine priredjena je bogata nagradna igra pa su oni srećnije ruke bili nagradjeni nakitom , frizurama , a sinoć su kao glavne nagrade dodeljene i dve venčanice.
Po rečima organizatora samo prvog dana sajma zakazano je devet venčanja i rezervisano 14 burmi.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.