Ljiljak: „Ne predaj se nikad“

image„ Ljiljana Ljiljak bila je zaljubljenik u novinarski posao u kome se nebrojeno puta dokazala kao veliki profesionalac“, rekle su na komemoraciji koja je održana u prostoru Radio Valjeva kolege opraštajući se od novinarke Ljiljane Ljiljak.

Kolege novinari , prijatelji i rodbina oprostili su se na komemoraciji od novinarke Ljiljane Ljiljak koja je juče preminula u Valjevu u 66. godini života. „ Ljiljana je bila vredan novinar . Od svog reporterca se nikada nije odvajala. Volela je prirodu i sve što je za nju vezano. Dala je nemerljiv doprinos valjevskom novinarstvu“, rekla je njena nekadašnja koleginica iz Radio Valjeva Milena Petrović.
Ljiljana Ljiljak ostaće upamćena i kao prijatelj , razumna duša prepuna razumevanja za sve one kojima je to bilo potrebno.
U ime porodice, zahvalnost kolegama i prijateljima, koji su se okupili na komemorativnom skupu izneo je Dušan Vukajlović izazivši žaljenje za gubitkom Ljiljkove i kao sugradjanke.“ Ljilja nam je pomogla da uočimo i vrednosti ovog grada, koje je ona zapažala na jedan poseban način“, rekao je Vukajlović.
Sahrana novinara Ljiljane Ljiljak biće danas u 14.00 sati na Novom groblju u Valjevu.
Vamedija je pamti kao nepresušan izvor informacija, naročito o starom Valjevu, uvek nasmejanu i sa rečenicom :“Ne predaj se nikad! “

Slavica Vujanac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.