Izveštaj Memorijal Svetlana Radojević

imageU subotu 28. februara u sportskoj hali Student u Valjevu je održan četvrti po redu karate turnir “VALJEVO OPEN-MEMORIJAL SVETLANA RADOJEVIĆ”, na kome je učestvovalo oko 400 takmičara iz 30 klubova iz cele Srbije. Turnir je bio u organizaciji karate kluba “014 Valjevo” i nalazi se u zvaničnom kalendaru Karate Federacije Srbije. Organizacija turnira je ocenjena najvišim ocenama od strane čelnika KFS.

Domaćin, karate klub “014 Valjevo” je bio daleko najuspešniji klub ali se ovoga puta takmičio van konkurencije. U generalnom plasmanu klubova prvo mesto je zauzeo klub “ŠAMPIONI”-Banja Koviljača, duga je bila “MIONICA” iz Mionice i treći je bio karate klub “SOKO” iz Obrenovca. Najuspešniji takmičar na turniru je bio Tomović Đorđe iz karate kluba “Raška” a takmičarka Petrović Slavka” iz karate kluba “Loznica” inače državna reprezentativka, dok je pehar zanajmlađeg učesnika turnira pripao Maksimović Nikolini. Za najuspešnijeg trenera na turniru je izabran Dragan Tufegdžić iz karate kluba “Mionica”.
U Valjevu je pre početka turnira održana sednica upravnog odbora Karate saveza uže Srbije kao i redovna Skupšina kojom je predsedavao predsednik Karate Federavije Srbije gospodin Slavoljub Piper.
Treneri kk “014 Valjevo” Predrag Branković i Milan Lepojević ističi veliko zadoljstvo odličnom organizacijom turnira i prelepim ambijentom koji je bio začinjen sa odličnim kvalitetom takmičara i njihovim atraktivnim nastupima. “Nadmetanja u katama i borbama su bila istovremeno na četiri borilišta što govori o kvantitetu takmičenja. Među njima su nastupili i reprezentativci koji su učestvovali na nedavno završenon Evropskom i Balkanskon šapmionatu. Smatramo da smo bili odlični domaćini i da su svi naši gosti i sportisti koji su učestvovali na našem turniru puni pozitivnih utisaka napustili naš grad. Ovaj turnir već postaje tradicionalan i prepoznatljiv u širim krugovima karate sporta u našoj zemlji na šta smo veoma ponosni”-poručuju iz kluba.

Takmičari karate kluba “014 Valjevo” nastupaju sledećeg vikenda na velikom međunarodnom turniru “ARANĐELOVAC OPEN 2015”

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.