“Sretenje 2015”

imageU subotu 31.01. u Aranđelovcu je održan 14-ti po redu međunarodni karate turnir “Sretenje 2015”, na kome je nastupilo 270 takmičara iz 27 klubova iz Srbije, Crne Gore, BiH, Slovenije i Rumunije. Takmičari KK “014 Valjevo” ostvarili su zapažene rezultate osvojivši 6 medalja i to 2 zlatne, 2 srebrne i 2 bronzane.

Najsjajnija odličja pripala su kata timu kadeta (Pantić, Beljić i Petrović) i poletarki Andrei Krstić u apsolutnom nivou. Druga mesta u izvođenju kata pripala su kadetu Aleksi Pantiću i poletarki Andrei Krstić u D klasi, dok su bronze osvojili u discipline kate još David Petrović i Lazar Beljić. Plasman od petog do osmog mesta ostvarili su Miloš Marković, Dragana Ranković i Milica Jovanović.
Treneri Predrag Branković i Milan Lepojević su zadovoljni rezultatima na početku sezone i turnire na početku sezone koriste da lagano podižu formu svojih takmičara pred predstojeća zvanična regionalna i državna prvenstva i kupove koja ih očekuju na proleće. U klubu se pripremaju i za organizaciju karate turnira 4. “VALJEVO OPEN-MEMORIJAL SVETLANA RADOJEVIĆ” Na turniru je pravdu delio i naš sudija Milenko Lukić koji je ocenjen najvišom ocenom od strane delegate takmičenja.
Takmičari KK “014 Valjevo” će 15.02.2015. godine učestvovati i na međunarodnom karate turniru “SENSEI OPEN 2015”, koji se održava u Šapcu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.