Srbijanka014 rutinski do nove pobede

imageŽOK Srbijanka014 – OK Jedinstvo (Vladimirci) 3:0ŽOK Srbijanka014: Nedović(kap.), Kašiković(lib.1), Djukić(lib2), Novaković, Srećković, Radojičić, Koprivica, Nenadović, Petrić, Mitrović, Živković, Obradinović

Valjevke su ovog vikenda dočekale najslabiju ekipu u ligi ove sezone što je i bila prilika da šansu dobiju sve mladje igračice. Prema očekivanjima domaće su lako ostvarile pobedu i nova tri boda što je i bio cilj na ovoj utakmici.
Od samog početka se videlo da gošće ništa ne mogu da urade iako su domaće ušle sa malim grčom u utakmicu. Ipak je kapiten Nedović bila u ekipi da drži sve konce na prijemu i dobrim servisima rešila prvi set. Pri rezultatu (15:5), do tada raspoložena u napadu Sofija Radojičić doživela je povredu skočnog zgloba što je udaljilo sa terena do kraja utakmice.
Drugi set su Valjevke opet počele u malom grču sto se videlo i po rezultatu, sve do rezultata (15:15) se igralo poen za poen, kada se u igru opet vraća kapit Nedović i serijom od 8 poena Valjevke osvajaju i drugi set.
Treći je ipak bio formalnost pošto su se domaće malo razigrale i lako rešavale sve poene, što i rezultat (25:12) govori.
Srbijanka014 sledećeg vikend gostuje u Malom Zvorniku što je po trenutnom stanju na tabeli derbi drugog dela sezone. Valjevke su trenutno prve na tabeli sa maksimalnim učinkom od 33 poena ili 11 kola, dok je Mali Zvornik drugi sa 27 poena.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.