Obdanište skuplje od 1.marta?

imageNa zahtev grada valjevsko obdanište vec od prvog marta imace nove cene. U UO ove ustanove nisu se složili sa zahtevom grada u nekoliko navrata do sada , ali kako sada stvari stoje i UO morace da popusti pred zahtevom osnivača.

Vrlo je moguće da će cena mesečnog boravka u obdaništu biti 4 060 dinara vec od 1.marta.Po mišljenju gradskih čelnika cena od 3700 koliko je suma koju roditelji sada plaćaju, nije više održiva. “ Mi smo nekoliko puta do sada odbili taj zahtev grada da povećamo cenu. UO se nije složio , ali na kraju oni su osnivač i bojim se da ćemo vec od prvog marta morati da izadjemo sa novim cenama. I mi ćemo se kao UO obratiti ministarstvu da vidimo da li moramo tako da postupim pa ako nam potvrde da moramo tako će i biti“, objašnjava Milan Gajic predsednik UO PU „Milica Nožica“.
I sam Gajić se slaže da je cena od 3700 dinara niska i da se ne radi o velikom povecanju.“ To je istina , ova cena nije prevelika , ali shodno mogućnostima ljudi u Valjevu mislimo da je ipak značajna cifra.Treba pogledati i gradove gde cene takodje nisu menjane. Mi cemo na kraju podići cenu , a onda je na gradskoj vlasti da roditeljima objasne zašto je to tako. Mi nemamo tu šta da posle više komentarišemo“, objašnjava Gajic.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.