Medju najboljim edukatorima učiteljica iz Dračića

imageMedju 16 najboljih edukatora u okviru projekta Najbolji edukatori Srbije nalazi se učiteljica Lucija Tasić iz OŠ "Dragoljub Ilić" .

Najbolji edukatori Srbije je projekat koji je tokom prošle godine po prvi put pokrenulo Udruženje za podsticanje preduzetništva "Živojin Mišić" (zivojinmisic.rs) sa željom da istakne i nagradi najbolje učitelje, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola u Srbiji. Cilj ovog projekta je da nagradi edukatore koji zaista prave razliku u svom poslu. “Želimo da istaknemo edukatore koji su inspirativni i kreativni, čiji su časovi drugačiji i zanimljivi, koji organizuju najrazličitije vannastavne aktivnosti, koji imaju odlično opremljen kabinet, koji decu podstiču na rad, istaživanje i proaktivnost. Želimo da se zahvalimo edukatorima koji čine izuzetne napore i da im pokažemo da se to ceni, da javno pohvalimo njihov trud i zalaganje i na taj način damo pozitivne primere ostalim predavačima”kažu u ovom Udruženju.

Izabrani edukatori dolaze iz svih delova Srbije, pa su tako nagrađeni edukatori iz Aleksinca, Beograda, Bora, Valjeva, Kraljeva, Kragujevca, Knjaževca, Mionice, Niša, Prijepolja, Ćićevca i Šapca. Svi edukatori će pored novčane nagrade, imati na raspolaganju i iznos do 100.000 dinara, koji u narednih godinu dana mogu iskoristiti na svoje aktivnosti sa učenicima i unapređenje rada.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.