Bradić izazvao incident

imageOdbornik Ljubomir Bradić fizički nasrnuo na sto predsedavajućeg razbivši čašu ispred Mihaila Jokića. Sednica Skupštine je prekiunuta i odredjena pauza od pola sata.

Sednica Skupštine prekunta je samo deset minuta po početku nakon što se za reč javio odbornik Ljubomir Bradić. Za govornicom Bradić je najpre zatražio da se sednica prekine jer u sali ima 50 odbornika . Bradić je zatražio sastanak odborničkih grupa i pauzu od deset minuta. U svom maniru odbornik je nastavio da govori bez iznošenja zaključka na šta ga je predsedavajući Mihailo Jokić upozorio na vreme izlaganja.
„Ne možete me upozoriti na vreme , niste mi odgovorili na pitanja odbornika koja sam uputio. Zašto se ne sprovode odluke Skupštine „, vikao je Bradić.
kako je Jokić još jednom ukazao na vreme Bradić je sišao sa govornice i nasrnuo na predsedavajućeg Jokića preko stola udarivši rukom u sto pa u čašu sa vodom na šta se čaša razbila i staklo razletelo. Predsednik Jokić potom je prekinuo sednicu na pola sata.
Ovakav početak sednice čini se nije se očekivao , videlo se to po samim odbornicima i čulo iz njihovih komentara.
U Skupštini kad je Bradić u pitanju do sada je vidjeno sve i praktično samo ovo danas još nije bilo primenjeno. Sada će se vrlo brzo videti šta će Skupština odlučiti o ovakvom ponašanju i kako će sankcionisati incidentnog odbornika.
Poslovnik predlaže odredjene mere na odbornicima je da ga se pridržavaju. Da li će to sada konačno biti primenjeno?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.