Svetosavska trka – 17 put

imageSvetosavska atletska trka biće održana 27.januara sa početkom u 12 sati na Gradskom trgu . I ove godine tradicionalno učestvuju učenici osnovnih i srednjih škola, vojska i policija i profesionalni atletičari.

Već 17 godina u Valjevu se tradicionalno održava Svetosavska atletska trka . Pravo učešća imaju deca predškolskog, školskog uzrasta, seniori, juniori, vojska i policija . Zbog ove trke 27. januara biće za saobraćaj od 12 sati zatvorene ulice : Karadjordjeva, Sindjelićeva, Vuka Karadžića i Pantićeva.
Svi učesnici na ovoj trci su dužni da imaju zdravstvene preglede i trče na sopstvenu odgovornost škola ,klubova ili organizacija koja ih delegira. Kako je najavljeno na konferenciji za novinare ove godine očekuje se učešće preko 30 klubova kako iz regiona tako i iz cele zemlje.
Za sve takmičare obezbedjene su nagrade , diplome i medalje , od 1. do 3. mesta kao i praktične nagrade sponzora . za seniore i seniorke obezbedjene su novčane nagrade .
Grad Valjevo podržao je ovu trku sa 300 000 dinara, a organizatori najavljuju dolazak zvučnih atletičara kao što su Barnabaš bene i Ištvan Sabo.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.