Debeli minus za najludju noć

imageU novogodišnjoj noći meteorolozi najavljuju vrlo niske temprature. Ništa toplije neće biti ni prvog dana u novoj godini jer ni tada temperatura neće preći nula stepeni.

Za najludju noć koja je pred nama meteorolozi kažu da će biti ledena pa za Srbiju predidjaju raspon temperature od minus 18 do minust 8 stapeni Celzijusa.U toku jutra , kako se najavljuje temprature će biti još niže pa će se kretati od minus 22 do minus 12 stepeni Celzijusa. Kratkotrajan, slab sneg, moguć je samo na zapadu i jugu Srbije. U petak, drugog dana nove godine, mateorolozi, takođe, najavljuju jake mrazeve ujutru, ponegde i oko 20 stepeni ispod nule, dok će tokom dana temperature malo porasti u odnosu na četvrtak. Dalji porast temperature sledi za vikend pa meteorolozi najavljuju za pojedine delove Srbije , susnežicu, sneg , aponegde I kišu.
Za Božić i pravoslavnu Novu godinu, u periodu od 5. do 13. januara, očekuje nas malo toplije vreme od proseka za ovo doba godine. Osim toga, već od Badnjeg dana i Božića, neće više biti ledenih dana. To znači da će dnevne temperature preći nulti podeljak, a oko 10. januara maksimalne dnevne temperature biće oko 10 stepeni.
Vamedia.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.