Otkazan koncert iznenadjenja

imageOrganizacioni odbor Tešnjarskih večeri saopštio da je koncert iznenadjenja, predvidjen za četvrtak uveče, otkazan.

Iako organizatori tešnjarskih večeri na konferenciji za novinare nisu striktno najavili o kom se pevaču, gostu radi u javnosti se danima spekulisalo informacijom da je koncert iznenadjenja zapravo koncert Ace Lukasa. Istovremeno Organizacioni odbor se nije izjašnjavao po pitanju ovih spekulacija. U saopštenju koje je stiglo u redakciju Vamedie od strane OO ovog prepodneva se navodi da je koncert iznenadjenja otkazan.

„Koncert iznenađenja, koji je trebao da se održi u četvrtak, 10. avgusta na Letnjoj pozornici na reci Kolubari, neće biti održan sutra uveče iz objektivnih razloga, saopšteno je organizatorima od strane predstavnika velike zvezde koja je trebala da održi koncert. Ovaj koncert će biti realizovan do kraja godine, tako da će Valjevci imati prilike da slušaju ne samo ovu, već i druge velike zvezde domaće muzike.
Već večeras, koncert će održati jedna od najpoznatiji domaćih grupa „Legende“, a koncert počinje u 21 sat na Letnjoj pozornici na keju Kolubare,“navoodi se izmedju ostalog u Saopštenju Organizacionog odbora.

Ni u pristiglom saopštenju se ne navodi o kojoj je zvezdi reč, odnosno da li su spekulacije javnosti na temu koncerta i gosta bile tačne ili pogrešne.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.