Valjevac jedan od dobitnika stana u igri „Uzmi račun i pobedi“

U okviru novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ sinoć  su izvučeni dobitnici dva stana u beogradskom naselju Zemunske kapije.

Dobitnik jednoiposobnog stana je Vujadin Maksimović iz Beograda, dok je dobitnik dvosobnog stana Slobodan Novaković iz Valjeva.

Nagradnim fondom za prvi krug obuhvaćeno je 10 stanova, u vrednosti od 1,9 miliona evra.

U igri su dva jednoiposobna stana (po 46 kvadrata), dva dvosobna (po 54 kvadrata), pet trosobnih (71 do 76 kvadrata) i jedan četvorosoban dupleks od 102 kvadrata.

Građani su imali priliku da od 8. aprila šalju račune putem aplikacije, a validni su svi računi koji su izdati u ovoj godini, bez obzira na njihovu vrednost.

Do sada je registrovano 406.322 naloga, sa kojih je poslato 41,8 miliona računa i dodeljeno više od 50 miliona jedinstvenih kodova.

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2024“ trajaće od 25. aprila do 8. juna 2024. godine.

preuzeto: srbija.gov.rs

foto: nagradneigrers.com

 

5 comments on “Valjevac jedan od dobitnika stana u igri „Uzmi račun i pobedi“

  1. sin anarhije

    Nema draganovog komentara , posto je nagradna igra organizovana zahvaljujuci naporima velikog vodje drzave da bar 30 odsto izadje iz sive ekonomije , buvljake , pijace , stovarista gradjevinskog materijala i da ne pominjem , na najjacem valjevskom stovaristu gr , materijala racun mi nije kucan NIKAD …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.