Osam medalja na Kup-u uže Srbije za karatiste Karate kluba 014 Valjevo

U subotu 27.04.2024 godine održan je KUP regiona uže Srbije za kadete, juniore i seniore, koji je ujedno i kvalifikacioni za KUP Srbije. Turnir je održan u prelepoj sportskoj hali u Raškoj, gde je nastupilo preko 500 takmičara naše regije iz više od 70 klubova. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa devet takmičara i u veoma teškoj konkurenciji osvojio 8 odličja.

U svojim kategorijama Anđela Mitrović, Ksenija Kosić i Ivana Matić zauzele su prvo mesto i okitile se zlatnim medaljama. Srebro su osvojile:Ana Živanović i Tamara Dražić, bronzom su se okitili:Ana Živanović, Tamara Dražić i Lazar Aćimović. Takmičari Aleksandar Milošević i Anja Nikolić imali su zapažene nastupe ali u veoma jakoj konkurenciji nije se moglo do medalja. Uz malo više sportske sreće u žrebu bilans odličja je mogao biti i bolji, ali osam medalja na jednom velikom takmičenju dokaz je konstatnosti  takmičara. Posebno raduje činjenica da su osvajači medalja iz redova kadeta i juniora, tj onog uzrasta koji se bliži seniorskim nastupima kada su medalje i najvrednije.

Rukovodstvo kluba i trenerski tim Karate kluba 014 Valjevo nastaviće sa ozbiljnim i predanim radom i nadamo se dobrom rezultatu na Kupu Srbije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.