Pomen Zoranu Djindjiću

      5 коментара на Pomen Zoranu Djindjiću

Demokratska stranka obaveštava javnost da će danas u 11h u crkvi Pokrova presvete Bogorodice biti održan pomen Zoranu Djindjiću, ubijenom srpskom premijeru.

„I ovog dvanaestog marta prisećamo se dr Zorana Đinđića, predsednika Demokratske stranke, i obeležavamo uspomenu na njega i njegovo delo pomenom u crkvi Pokrova presvete Bogorodice u Valjevu u 11 časova. Dvadeset i jednu godinu nakon njegovog ubistva pokazuje se da je njegova politika zapravo jedina ispravna politika koju bi Srbija trebalo da vodi. To je jedina politika koja od Srbije može da napravi demokratsku, snažnu, razvijenu i poštovanu zemlju koja će biti na ponos svih njenih građana. Zoran Đinđić je svoj život dao za takvu Srbiju.

Ovim putem vas pozivamo na ovaj događaj kako bismo sve naše sugrađanke i sugrađane podsetili na čoveka koji je svojoj zemlji želeo samo najbolje,“navodi se u saopštenju DS-a.

 

5 comments on “Pomen Zoranu Djindjiću

  1. Dragan

    verujem dabi i djindjic da je ziv danas usao u sns i pokret za odbranu od opozicije kao sto su usli njegovi brojni saradnici goran vesic i sinisa mali i mnogi drugi

    Reply
  2. antisovjet

    SNS nikada ne bi postojao da je Djindjic ziv. Tako da se taj prebeg, koji botovi pominju, nikada ne bi dogodio. To neka zahvale Tadicu i Kostunici, oni su ih zaduzili vise od Seselja i Milosevica. Spomenik ko Stevanu Nemanji da im napravite. SNS je moguc samo u uslovima kada se ubije Djindjic i kada se drzava pravi da lici na ruski gulag i kada se slusaju direktive iz Moskve .
    Zalosno je sto se DS i dalje poziva na ovog coveka, odrekli su se svega sto je imalo bilo kakve veze sa njim. Ovakvom DSu je Kostunica trebao biti predsednik. A i popovi koji drze pomen nekome koga su iz dna duse prezirali u to vreme, i bacali kletve.
    Da je Djindjic ziv, Srbija ne bi povratila Kosovo. Prevelik je to bio problem i za njega, to su Milosevic i ekipa zacementirali doveka. Nit je Djindjic bio neko ko bi zbog toga ratovao. Imali bi mi hiljade problema i da je on ziv.
    Ali je jedno sigurno, da Srbija nikada ne bi izrasla u ovoliku rusku guberniju (a to samo po sebi je ogroman dobitak). Zato je i dobio metak (kad vec nije popio caj, ili pao kroz prozor). Bio bi najveca brana ruskom uticaju, koji se vec za njegovog zivota podmuklo pomaljao, al retko ko je to primecivao.

    Reply
  3. Rade

    eh šta bi bilo kad bi bilo,da je Tito proživeo bar još koju deceniju ne bi se raspala Juga!!!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.