Četiri medalje za KK014

U toku vikenda održan je jedan od najprestižnijih karate turnira u Srbiji „Zlatni pojas Čačka“. Kao jedan od najvećih turnira pored zvaničnih prvenstava, morao je biti podeljen tako da su u subotu nastupali najmlađi takmičari u kategorijama: poletaraca, pionira i nada.

Na ovom karate turniru nastupilo je preko 800 takmičara iz zemlje i inostranstva, naš klub nastupio je sa četiri takmičara i osvojio četiri medalje i to: Iva Filipović srebro dok su Aleksa Matijević, Đorđe Mitrović i Buk Đuričković osvojili bronzane medalje. Osvojiti medalju i stati na pobedničko postolje na ovako jakom turniru nije mala stvar i siguran je dokaz da je pred našim najmlađim takmičarima svetla karate budućnost.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerski tim Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milenko Lukić i Milan Lepojević, ponosni su na rezultate naših najmlađih takmičara.

Ovom prilikom iz kluba  pozivaju najmladje  koja su zainteresovani da se bave ovom plemenitom veštinom i  postanu vrhunski karatisti da dođu utorkom u salu Gimnazije od 20 časova ili četvrtkom u halu Partizan od 20 časova, gde ih očekuju vrhunski treneri.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.