Završena Opštinska liga u fudbalu u Mionici

U Mionici je u nedelju pred punim tribinama završena treća sezona Opštinske lige u fudbalu u kojoj je učestvovalo 15 ekipa  koje čine firme, ustanove i naselja sa teritorije opštine. Nakon tri meseca uzbudljive igre prvo mesto osvojila je ekipa varoš Mionica, drugo selo Brežđe, a treće mesto pripalo je selu Mionica. Zahvalnice svim ekipama i pehare pobednicima uručio je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

– Čestitam pobednicima i svim učesnicima Opštinske lige u fudbalu. Drago mi je da je ovo takmičenje posećeno i da smo se ovde u našoj hali sportova okupljali svake nedelje bodreći naše sinove, očeve, komšije, prijatelje. Sport je važan, povezuje ljude, i sada sa ove vremenske distance vidimo koliko je bilo važno da obnovimo halu i da stvorimo što bolje uslove. U narednom periodu nastavićemo sa ulaganjima u sport – rekao je Janković.

Mioničani i posetioci vrlo su zainteresovani da pogledaju ovo takmičenje, a tome svedoči i podatak da je  svaku utakmicu pratilo skoro 700 gledalaca, a osim utakmica Opštinske lige, gledaoci su mogli da pogledaju i utakmice najmlađih polaznika škole fudbala FK „Ribnica“ iz Mionice.

U ovkiru sportskih dešavanja, u Mionice se trenutno igra i Mini maksi liga uzrasta od 7 do 11 godina svrstanih u 32 ekipe iz 9 klubova sa teritorije Kolubarskog okruga, a najbolji timovi iz pet starosnih kategorija će se plasirati na regionalno takmičenje, kao i odbojkaške utakmice OK “Ribnica“.

1 comment on “Završena Opštinska liga u fudbalu u Mionici

  1. Dragan

    cestitke bobanu presedniku sto je uvelicao ovaj dogadjaj i sto doprinosi popularnosti sporta u mionici

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.