Janković obišao budući Omladinski klub u Mionici

Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je prostorije novog Omladinskog kluba u Mionici. Zajedničkim sredstvima opština Mionica i Ministarstvo turizma i omladine obezbedili su 2,7 miliona dinara. Prva faza radova koja podrazumeva grube građevinske radove je završena, a očekuje se nastavak radova.

– U Mionici ćemo uspostaviti Omladinski klub. Prva faza radova na adaptaciji je završena, a uskoro očekujemo i nastavak radova kada ćemo kompletno opremiti prostorije. Od izuzetne važnosti nam je da mladi u Mionici imaju edukativne programe, da kvalitetno provode svoje vreme i da budu podrška u stvaranju zajednice koja ima svetlu budućnost. A mi ćemo dati sve od sebe da što pre realizujemo ovaj projekat – izjavio je Janković.

Opština Mionica preduzela je značajne korake u osnivanju Omladinskog kluba, gde su mladi pohađali obuke za omladinske lidere, a završen je akcioni plan za mlade u saradnji sa Omladinskim savezom udruženja „OPENS“. Takođe, opština Mionica ima podršku UNICEF-a u realizaciji i osmišljavanju novih programa koji će doprineti razvoju Omladinskog kluba u Mionici.

3 comments on “Janković obišao budući Omladinski klub u Mionici

  1. Dragana

    Da li zna Jankovic da u Popadicu u Banji Vrujci , ima kliziste koje preti da se sruci na vikendice,tamo nije bio da se slika

    Reply
  2. Dragan

    svaka cast za bobana. svi mladi sada imaju perspektivu u mionici. ko hoce moce da radi ili u rudnicima koji se otvaraju ili u auto kablu a ostali mogu u omladinskom centru da postanu lideri i da sutra kad boban ode u penziju oni preuzmu rukovodjenje strankom i opstinom

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.