Asfaltiranje na Stavama

      4 коментара на Asfaltiranje na Stavama

Počelo asfaltiranje deonice puta Marina Bara-Krstovi u Mesnoj zajednici Stave.

Nakon što su meštani MZ Stave prethodno istakli kao zahtev asfaltiranje deonice puta Marina Bara-Krstovi, ova deonica našla se u programu i  radovi su juče započeti. U odeljenju za infrastrukturu navode da na dinamiku dosta radova sada već utiču i vremenske prilike .

„Već smo više puta do sada govorili o prioritetima i načinu na koji ih odredjujemo. , ljudi koji žive u selima najbolje znaju koje deonice i putevi su im neophodni. Od velikog je značaja ulagati u putnu infrastrukturu na selu jer na taj način olakšavamo svakodnevni život onima koji žive i rade na selu“, kaže načelnik  Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković  .

 

4 comments on “Asfaltiranje na Stavama

  1. Istina

    „Kasno Marko na Kosovo dođe“. To je trebalo razmišljati pre 30-40 godina kada su još uvek sela bila puna naroda, kada su bile „žive“ Titove seoske kancelarije i domovi…Ali šta je tu je.
    Treba da obratite pažnju na kvalitet asfalta i tih radova. Vidi se na fotografiji da je ta frakcija krupna i da kamenčići već ispadaju iz kolovoza kao kod Doma zdravlja.
    Kod Doma zdravlja je toliko loše urađeno, pored lošeg kvaliteta i sama nivelacija sa šahtama je loše odrađena. Pa ima li negde neke odgovornosti i institucije koja nadzire i kontroliše izvedene radove, ili to građani samo džabe plaćaju?
    Nikada mi nećemo stići normalne zemlje…

    Reply
    1. Ica Smekerica

      Nije ova vlast kriva sto se pre 30-40 godina nije radilo. Ovoj svaka cast.

      Reply
  2. Гласач

    Тачније Марина бара – Крстови – Вуковићи. То Вуковићи подсећа на неког из градске дирекције.

    Reply
  3. Revoltiran

    direkcija za puteve ..na celu sa Vukovicem….trosi pare iz budzeta..na puteve koji nisu prioritetni..tako reci slepi putevi ..ssa po 5 kuca ..to je primer kada su u mestu Bobova..zaseok Komic uradili kilometar asfalta za 10 stanovnika..dok selo Sitarice ..koje je veza izmedju magistralnog puta Valjevo Bajina Basta..i Valjevo Pecka….koja smanjuje obilazak na valjevo 40 km..kojim svakim danom prodje 50 ak vozila..put nije uradjen..iako se 10 godina obecava i prica o tome..pare odu na drugu stranu

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.