Saopštenje KK Radnički

      3 коментара на Saopštenje KK Radnički

KK Radnički  saopštenjem za javnost  obratio se  javnosti povodom nemilih scena koje su se odigrale na košarkaškoj utakmici između kadeta Matalca i kadeta Valjevskog koji nastupaju pod imenom KK Radnički. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Prethodnih deset godina, koliko naš klub postoji, sa manje ili više uspeha se takmičimo u ligama pod okriljem KSS-a. Stvar na koju smo najviše ponosni svih ovih godina je atmosfera na našim mečevima u prepunoj hali Student. Ni na jednoj od tih utakmica nije dolazilo do incidenta bilo koje vrste, čak naprotiv, na kraju svakog meča je bila razmena aplauza i pozitivnih sportskih emocija između gostujućih igrača i domaće publike.

Ovo je sve novo za nas, i ovim putem želimo da pošaljemo apel i molbu svim vinovnicima ovog nemilog događaja, da se ovakvi i slični ispadi više ne smeju ponoviti, i pozivamo sve na zdrav razum i vraćanje košarke tamo gde joj je mesto.

Mi ćemo kao klub najoštrije upozoriti i sankcionisati vinovnike, bez daljeg uplitanja u sam događaj.

Sportski pozdrav,

KK Radnički“

3 comments on “Saopštenje KK Radnički

  1. Dragan

    bravo za radnicki koji se ogradio od svog trenera i igraca. tacno je ono sto su napisali da su njihovi navijaci poznati po razmeni aplauza i pozitivnih sportskih emocija sa protivnickim igracima i to zna ceo grad. jos se secamo kako su pozitivne sportske emocije razmenjivali sa nikolom tomasevic

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.