IZBORI Osečina DS : Na izbore u koaliciji

IZBORI 2023 – Osečina

OO DS-a u Osečini izdao je saopštenje za javnost u kom navodi da je će na predstojećim izborima nastupati u koaliciji sa strankom Zajedno . Saopštenje prenosimo u celosti:

„Odlučni u nameri da od Opštine Osečina napravimo savremenu, opštinu sa najvećim razvojnim potencijalom, potpisali smo koalicioni sporazum koji je postignut na temeljima zajedničkih vrednosti.

Sporazum sadrži principe, smernice i plan zajedničkog političkog delovanja. Naši prioriteti će biti zaštita javnog dobra i dobrobit naših sugrađana, puna transparentnost, nulta tolerancija na korupciju i nepotizam, depolitizacija javne uprave, prekid i sprečavanje saradnje sa licima iz kriminogenog miljea.

Predali smo listu koju čine najbolji od najboljih, jer su ljudi naš najznačajniji resurs. Da bi naši kandaditi postali nosioci funkcija potrebna je vaša podrška listi pod rednim brojem 3. SRBIJA PROTIV NASILJA – DR MARIJA JANČIĆ – VLADIMIR RADIVOJEVIĆ.

Stranka Zajedno i Demokratska stranka će nakon osvajanja vlasti zajedno sa vama, našim sugrađanima, graditi sredinu u kojoj živimo tako da naša bogata opština prestane da bude opština siromašnih ljudi.

OODS Osečina“

 

4 comments on “IZBORI Osečina DS : Na izbore u koaliciji

 1. Istina

  Kako? Gde je plan i program?
  Koliko planirate da mora biti uhapšeno, koliko oduzete imovine? Zar vi još postojite…?
  Tuga!

  Reply
 2. Vas neću sigurno

  Vi na vlast više nikada,samo damse takmičite me bi pobedili,jednom ste narod prevarili i nikada više,narod pamti,premda i ovi što se tiče poštenja ništa bolji,jedino nešto kao rade

  Reply
  1. Obavesteni

   Varaju te ovi sadasnji 30 godina, a i vise? Da su najbolji na svetgu 12 godina apsolutne vlasti je dosta!

   Reply
 3. Boban

  Kakvo crno saopštenje,kome vi i šta saopštavate a nemate gradski odbor u Valjevu niti prostorije a hoćete vlast, e neće da može

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.