Uspešno završen drugi Highwaystar fest u Valjevu

U Valjevu je na pomoćnom terenu ZSK-ovog fudbalskog stadiona uspešno održan drugi Highwaystar Fest. Prvo izdanje festivala održano je prošle godine u holu Centra za kulturu, dok je ove godine isti napredovao pa je bio neophodan i veći prostor. Pored dosta neočekivanih tehničkih i logističkih problema, ali i finansijskih, festival je ipak tokom dva dana usrećio nešto manje od hiljadu posetilaca, koji su nakon obe večeri otišli dalje sa osmehom na licu.

Prvo veče nastupili su valjevski sastavi Prospekt i Invazija, te legendarni novosadski pank bend Atheist Rap, a drugo veče završeno je regionalnim punk folk wellness zvezdama Brkovima, pre kojih su nastupili Senshi, koji je publiku uspešno pripremio za Brkove, kao i Ascend i Rulja Inc.

Ogranizatori se zahvaljuju svima koji su 1. i 2. septembra došli na pomoćni teren ZSK-ovog stadiona i napominju da će dati sve od sebe da se ova tradicija nastavi, a da Highwaystar Fest sledeće godine poraste u nešto još veće, sa još većom posetom publike, ali i nekim dodatnim sadržajem. Zainteresovani svakako dodatne informacije i novosti o festu mogu pratiti na Facebook i Instagram  stranicama Highwaystar Festa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.