Pretežno sunčano i toplo

Pretežno sunčano uz malu ili umerenu oblačnost i toplo, a samo se u planinskim predelima na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje tek ponegde očekuje kratkotrajna, slaba kiša. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i jak, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 12 do 17, najviša dnevna od 25 do 29 stepeni.

Četvrtak: Pretežno sunčano, samo je u planinskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije uz promenljivu oblačnost tek ponegde moguća slaba, kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 12 do 17, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

Petak: Pretežno sunčano, samo je u planinskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije uz promenljivu oblačnost tek ponegde moguća slaba, kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak istočni i severoistočni.Najniža temperatura od 10 do 17, a najviša od 27 do 30 stepeni.

Subota: Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak istočnih pravaca. Najniža temperatura od 10 do 18, a najviša od 28 do 31 stepen.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 10.09. do 14.09.2023.)
Pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 29 do 33 stepena.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.