Zdravko Čolić poziva na Tešnjarske večeri

Valjevski letnji festival „Tešnjarske večeri“ otvoren je u subotu 5. avgusta protkan interesantnim kulturnim, zabavnim i sportskim programom.

Tokom ove nedelje Valjevo je u znaku manifestacije Tešnjarske večeri, a fokus  je svakako na koncertu Zdravka Čolića. Ulaz na ovu manifestaciju je besplatan.  Koncert Zdravka Čolića je zakazan za petak 11. avgust sa početkom u 21h u nekadašnjoj kasarni Kadinjača (Park na Jadru). Za to mesto Zdravka vežu posebne emocije. Vojsku je započeo da služi 1978. godine u Valjevu, u kasarni Žikica Jovanović Španac, a kasnije je prekomandovan u Beograd, pa u Požarevac. I u vojnom roku se redovno hvatao za mikrofon i zabavljao ostale. Danas, 45 godina kasnije, Zdravko se vraća na isto mesto.

Na festivalu „Tešnjarske večeri“ i ove godine očekuje nas veoma bogat program.  Promocije, tribine, izložbe, predavanja, igre bez granica i Valjevska regata učiniće da Valjevo bude i ove godine epicentar kulture, umetnosti, turizma i privrede. A tradicionalno biće prisutan i program za najmlađe koji obuhvata predstave za decu, maskenbal i trku beba.

Zdravko Čolić je  na stadionu u Travniku okupio preko 10.000 posetilaca i nakon Travnika sa spektakularnom ekipom muzičara dolazi pravo u Valjevo. Koncert je zakazan za 21h.

 

 

13 comments on “Zdravko Čolić poziva na Tešnjarske večeri

    1. Друг бели

      А после тога нека покупе сено пошто је трава до појаса!

      Reply
  1. Valjevac

    Deda 74 godine kliberi se ko klovn i opsenjuje prostoru za njihove pare. Dekadencija od kulture.

    Reply
  2. Dragan

    bravo za colu koji za male pare promovise valjevo. valjalo bi napraviti neku tablu u krugu kasarne gde ce pisati da je cola tu sluzio vojsku i da je tu drzao koncert. ovime stvaramo novu istoriju.

    Reply
  3. ZVEZDANA

    Valjevcima apsolutno nista ne odgovara i ne moze se im se ugoditi!
    Kad je neko gostovanje na Ubu onda je problem ,jer Valjevo je kod Uba. U Valjevo dolazi najveca muzika zvezda ,koja je za postovanje…koju slusaju i stari i mladi ali izgleda da je i to opet problem!?
    Ne razumem zasto se koncert koji je za sve nas, tema koja je politizuje!?
    Treba da Vas je sramota sve Vas koji kritikujete ovaj dogadjaj!

    Reply
  4. Zvezdan

    Hvala Zvezdani na komentaru! Već sam se zabrinuo da sam u manjini što mislim da Valjevci uvek nešto kritikuju i nikada nisu zadovoljni. Kad nema koncerata, što nema, najveće smo selo. Kad je narodnjak, ne valja, kad je najveća rok grupa opet ne valja. Kad dođe najveća zvezda pop muzike svih vremena i tome nađemo manu. Sve više mislim da je Valjevo duboko u čabru, ne zbog političara, već zbog lošeg naroda, iz kojih dolaze loši političari, a oni koji nisu toliko loši ne mogu ništa da urade od sačekuša koje građani prave za svaku krupnu, ali i sitnu stvar. Sve se politizuje, ljudske tragedije kao što vidimo, pa zašto ne bi i koncert Zdravka Čolića. Dragi sugrađani, ajte malo se osvestite, mućnite glavom, budite realni da li bi vi za dve, tri godine mogli da popravite sve što je neko pre vas uništio do temelja?

    Reply
  5. Баш ја

    Лепо је Милован Глишић написао: Ни мање средине, ни горе околине“
    Ко воли, нек изволи…чему палам..ење 🙄

    Reply
  6. De lako matori

    Valjevci, hmm pitanje svih pitanja koliko je tu pravih kakav deda,kakva zvezda kakvi bakraci i to na mestu svetom za Valjevo i Srbiju sram vas bilo nekulturni,neobrazovani primitivni narodeee …

    Reply
  7. Paja

    netreba nam ni Dino ni cola.
    Dokle da se ponizavamo i da nam je sve tuđe bolje od toliko naših stvari.
    Kad ceca bude održala koncert na maksimumu,onda možemo da pričamo….
    nikad nije bio u srbiji za poštovanje niti će biti…

    Reply
  8. Problem

    Nije problem Čola,svaka čast organizatoru što su ga doveli,problem je u mestu održavanja i dokaz da Valjevo pojma nema ništa o svojoj istoriji i dokaz da Valjevo nije grad jer nema gradski trg niti uslovno mesto za ovako velike događaje,u tome je problem

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.