Otvorena prva samouslužna perionica za pse u Valjevu

Višedecenijsko iskustvo u pranju automobila, od sada će perionica MMC iz Hajduk Veljkove ulice, primeniti i u održavanju higijene vaših četvoronožnih ljubimaca.

Pored dobro znane perionice automobile MMC, sa radom je počela prva samouslužna perionica za kupanje pasa MMM u Hajduk Veljkovoj ulici 14. U modernom ambijentu, u centru Valjeva, od sada je svima dostupna samouslužna perionica za kupanje pasa, u kojoj možete brzo, kvalitetno i povoljno okupati i negovati vaše ljubimce!

Vlasnica ovog novog objekta u našem gradu je Milka Marković, koja je Valjevcima poznata kao vlasnica jedne od najboljih gradskih perionica automobila.

“Spojila sam ljubav prema psima i višedecenijsko iskustvo u održavanju čistoće automobila i tako se rodila ideja da otvorimo samouslužnu perionicu za kupanje pasa. Svi mi koji imamo pse, znamo koliko je teško okupati ih, a česti odlasci u specijalizovane salone su skupi, stres za pse, a često i za vlasnike, jer naši ljubimci ostaju duže vreme kod nepoznatih ljudi”, otkriva nam Milka Marković razlog za otvaranje ovakvog objekta u Valjevu.

“Od sada, u perionici MMM u Hajduk Veljkovoj ulici 14, u objektu koji je prilagođen da se u njemu brzo i lako okupa vaš ljubimac i koji je opremljen modernom opremom, možemo sami svom psu priuštiti kvalitetnu negu uz vrhunske preparate. Princip korišćenja samouslužne perionice je sličan kao za automobile. Kada ubacite novac, a za 50 dinara imate minut kupanja, u ponudi su vam topla voda, šamponiranje, regenerator, ispiranje, losion protiv buva i krpelja i na kraju sušenje. U svakom trenutku se može pritisnuti pauza, da se zaustavi vreme, dok na primer, nanosite šampon na svog ljubimca! Ono što je važno istaći je, da se ovde mogu kupati psi svih veličina i rasa”, objašnjava Milka Marković, vlasnica novootvorene samouslužne perionice za pse MMM.

Potvrda kvaliteta rada ove porodične firme, koja decenijama posluje u našem gradu su  brojne mušterije koje im poklanjaju poverenje u održavanju čistoće automobile. U ovom poslu, Milki Marković pomaže sin Marko, a da će porodični posao biti sačuvan i nastavljen garantuje i njena unuka, trogodišnja Mina, koja je veoma zainteresovana za rad u perionici!

S.M.

*Tekst sadrži plasiranje robe i usluga

 

 

6 comments on “Otvorena prva samouslužna perionica za pse u Valjevu

 1. Ostaje ovde

  Pa to nam je nedostajala, samo oko kerova da se reše problemi i ostajemo na Evropskom putu.

  Reply
  1. Мирјана

   А што вам ово смета?! Вама изгледа смета све, мењајте нешто у животу, партнера или посао, бићете задовољнији.

   Reply
  1. Vera

   Srećan rad !
   Bravo za ideju.
   A što se tiče malicioznih komentara u svim gradovima Srbije nedostaju javni wc, javna kupatila, briga o siromašnom sugrađanima a za to treba samo dobra volja i malo novca.
   Mi koji volimo životinje bar brinemo o njima a vi kojima to smeta ignorišite nas ali se bar angažuje oko drugih problema i učinite život lepšim.

   Reply
 2. Aleksandra

  Sve pohvale za perionicu.Odlično opremljena,bez muke sam okupala moju kucu koja inače baš ne voli da se kupa.Odlično prilagodjeno i vlasniku i ljubimcu Šampon je odličan,dlaka je meka i sjajna danimaCena je baš simbolična.Sve preporuke.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.