Nastavlja se rehabilitacija trotoara u Mionici

U varoši Mionica biće rekonstruisano još 1,5 kilometara trotoara u centralnoj ulici Vojvode Mišića, Topličkom putu i Ulici Slaviše Milojevića. Projekat se finansira uz podršku Vlade Republike Srbije, a Kabinet za razvoj nedovoljno razvijenih opština opredelio je 7 miliona dinara , dok je lokalna samouprava izdvojila 5,6 miliona dinara. Ovaj projekat predstavlja nastavak započete rehabilitacije trotoara u Mionici kada je, takođe, uz podršku Vlade Republike Srbije već obnovljeno 4 kilometra trotoara.

– Mionica dobija nov i savremeni izgled. Obećali smo da ćemo nastaviti rekonstrukciju trotoara i to upravo i radimo. Cilj je da nam opština bude uređena, ali i bezbedna za pešake. Uložili smo ogromna sredstva u infrasturkturne projekte i poboljšanje kvaliteta života svih građana. Obnovili smo škole, izgradili sportsku halu, objekte kulture, asfaltirali saobraćajnice. Pored toga, uspeli smo da rekonstruišemo i park u centru Mionice posle pola veka, a uskoro i nastavljamo radove kako bismo ga kompletno obnovili. Želimo uređenu i modernu varoš– rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Zahvaljujući sredstvima Ministarstva turizma i omladine nakon pola veka rekonstruisan je park u centru Mionice, a uskoro se očekuje i nastavak radova u drugom delu.

2 comments on “Nastavlja se rehabilitacija trotoara u Mionici

  1. Dragan

    bravo za bobana koji misli na sve gradjane. ovo je lepa vest za sve pesake kao i za one cija su kola izgorela i sad idu peske

    Reply
  2. Behaton

    svaka cast bobanu presedniku koji pravi tretovar za sve koji bi peske da dodju na plesni spektakl dok cekaju vodu da im stigne

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.