Highwaystar fest po drugi put u Valjevu

Highwaystar Fest, u organizaciji Highwaystar Magazina, biće ove godine održan po drugi put u Valjevu. Na prvom Highwaystar Festu prošle godine nastupili su mahom lokalni izvođači, dok se to ove godine menja, a festival napreduje.

Highwaystar Fest će biti održan 1. i 2. septembra na pomoćnom stadionu ZSK-ovog fudbalskog stadiona, a headlineri dve večeri biće Brkovi i Atheist Rap, koje prate Senshi(nedavno su imali rasprodatu turneju u Japanu) i Invazija, uz podršku bendova Rulja Inc, Ascend i Prospekt.

Ulaznice su u prodaji online preko tickets.rs, a fizički se u Valjevu mogu kupiti u Pivnici Tchardak.

Cena ulaznice za prvi dan festivala je 1000. dinara, za drugi dan festivala je 1200 dinara, dok je komplet za oba dana 1700 dinara.

3 comments on “Highwaystar fest po drugi put u Valjevu

  1. Milica

    Zanimljiv koncept, ali zašto niste malo novaca obrzbedili preko Republičkih i Gradskih konkursa?
    Ili nije bilo razumevanja za nešto ovako?
    Bitno da se obezbede sredstva za Abro, Jazz i druge Čvarak festivale, koji će teško biti realizkvani do kraja godine – zbog radova u sali Doma kulture (a priznaćete da je bilo i krajnje vreme za te radove).

    Reply
  2. Smilja

    Danas neko ispriča priču u kafiću, u koju baš i ne verujem, ali hajde, da će se taj Abraševićev pozorišni festival ove jeseni održati u Mionici? Pa da li je moguće da jedna manifestacija grada Valjeva bude premeštena iz Valjeva u Mionicu zbog nekakvog renoviranja sale Centra za kulturu? Sada će i Vsljevski Džez festival da bude održan u Ljigu, pa… Strašno da strašnije ne može biti.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.