Valjevski pokret otpora: Četvrti protest protiv nasilja

Valjevski pokret otpora saopštenjem za javnost pozvao je gradjane na četvrti protest „Valjevo protiv nasilja“. Saopštenje prenosimo u celosti:

„U četvrtak 06.07.2023. godine, sa početkom u 19 časova, na Gradskom trgu u Valjevu biće održan četvrti protestni skup “Valjevo protiv nasilja“.

Nakon obraćanja govornika na Gradskom trgu svi zajedno krenućemo u novu protestnu šetnju gradskim ulicama i to trasom: Karađorđeva – Hajduk Veljkova – Dr Pantića – Vuka Karadžića – Karađorđeva – Gradski trg.

Uništili su nam grad, mladost su nam oterali, živote ukrali! Vratimo radost u naš grad!

Ponesite vaše pištaljke, trube, bubnjeve… Da nas bolje čuju!

Ponesite vaše transparente… Da nas bolje vide!

NEMA NAZAD!

VALjEVSKI POKRET OTPORA

 

14 comments on “Valjevski pokret otpora: Četvrti protest protiv nasilja

  1. Istina

    Drage valjevke i valjevci, izađite, prošetajte i videćete da ništa ne boli. Videćete jednu pozitivnu enrgiju ljudi koji samo žele da se naša država uredi, da nam svaka buduća vlast bude u službi naroda, a ne obrnuto, da nam građani uživaju u životu, a ne da preživljavaju…
    Pa pogledajte kako se živi život u normalnim državama. Pa zašto da nam neko vređa inteligenciju sa pojeftinjenjem hleba za 3 dinara koja nemaju vrednost ni jedne mrvice??? Zašto imamo najskuplje gorivo, hranu, odeću, obuću, dečiju garderobu… Zašto su nam najniže plate, penzije… Zašto imamo najveću socijalnu razliku u Evropi?
    Zašto se država i zakoni prave samo za bogataše?
    Samo analizirajte koliko vas može da ode do Divčibara bar da popije kafu, a da ne spominjemo ručak i ostale uživancije…?
    Zato izađite i osetite da je sloboda najvažnija i da je moguća.

    Reply
    1. Građanin

      A ti se zato potpisuješ kao ,, Istina,,a nećeš istinu sada biramo ko je manji lopov,sve vlasti pod zakon pa onda,da vidimo zašto nestajemo,nego što Manjače plata veća odgovornost,velika plata mala odgovornost,o ceh plate radnici,njih otpustaju,je li nekad neko od direktora izgubio posao ili da je otišao kao siromah?

      Reply
  2. Opsejivanje prostote

    Vi netreba da protestvujete protiv Vlasti, treba da trazite odgovornost Tuzilastava i svih drugih institucija odgovornih za stanje u Srbiji.Oni treba da odgovaraju za svoj nerad i necinjenje.

    Reply
  3. Neću,eto neću

    Neću da izađem,kafa vidim ko je sve tamo Erčići koji su u svakoj vlasti od Tita do Vučića koji su čitali telegrame podrške Miloševiću, Obradović heroj sa deset stanova po Valjevu i Beogradu neću

    Reply
    1. Istina

      Ма седи и уживај у околном смраду и немаштини…Па хајде да направимо систем и одузмемо све нелегалне стечене имовине од Тита до, уклјучујући и Вучића.
      Какв је то проблем, а не да стално прозивамо ко колико чега има. Ова држава се прави већ десет година само за богате.
      Нестајемо, ако ништа не урадимо…

      Reply
  4. Građani

    Lepo je valjevo. Valjevci pametni šetaju sa svojom decom sa prijateljima. Baš bi bilo glupo da bogati advokati pričaju o boljoj srbiji. Šta na tom protestu ima, ide jana domaćica protesta i grli se sa svima i ljubi. Svi Valjevci u prirodu i u naš lep gred gde nema nasilja.

    Reply
  5. Jana

    Valjevo je radostan i lep grad. Drugačije samo vide advokati sa protesta koji hoće na vlast. Malo im para koje zarađuju pa hoće i u politiku.

    Reply
  6. Milan

    Istina????? Izaćemo kad budu čestite žene i moralne i poštene bile domaćini skupa na gradskom trgu. Pozdrav za bana ivkovića.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.