Počinje podela auto-sedišta

Počinje podela auto-sedišta, koje je Grad Valjevo nabavio u okviru programa Saveta za unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima grada Valjeva.

Roditelji dece rođene od 21. maja 2022. godine će biti pozivani telefonom ovih dana, da dođu i preuzmu auto-sedište za dete u Maloj sali Skupštine grada Valjeva, na 1. spratu.

Nabavljeno je 1600 auto-sedišta, pa se očekuje da će sva deca rođena 2022. i 2023. godine na teritoriji grada Valjeva, uskoro dobiti ovaj neophodni dodatak za bezbednu vožnju.

U okviru preventivno-promotivnih aktivnosti na unapređenju bezbednosti u saobraćaju, Grad Valjevo nastavlja sa nabavkom i podelom auto-sedišta za decu. Za ovu nabavku je izdvojeno 13.286.400 dinara sa PDV-om.

3 comments on “Počinje podela auto-sedišta

  1. Dragan

    lepa praksa koju grad nastavlja i ove godine. deca dobijaju sedista da se bezbedno voze. a pomaze se i firmama koje trguju sedistima jer nikad nebi prodali toliko sedista koliko grad kupi od njih svake godine

    Reply
  2. Vlada Kovačević

    Jedan mali detalj…..naknadnom proverom će se lako utvrditi da je vlasnik firme od koje su kupljena sedišta inače član Srpske Nazadne stranke…..budite uvereni u to!
    Tako da je ovo još jedan akt zloupotrebe novaca nas poreskih obveznika……
    NapreDNO, nema šta!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.