Od sutra ponovo kiša

Još danas sunčano, u sredu obilnije padavine, naročito na istoku i jugu zemlje. Kratkotrajni pljuskovi danas su mogući samo ponegde na severu i zapadu. Jutarnja temperatura od 13 stepeni, najviša dnevna do 32.

sredu promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 20, a najviša od 27 do 30 stepeni.

Za četvrtak se prognozira promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 19, a najviša od 27 do 29 stepeni.

I u petak promenljivo oblačno, u brdovito-planinskim predelima nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, samo na severu suvo. Krajem dana i u ostalim krajevima postepeni prestanak padavina uz razvedravanje. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni, na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 15 do 19, a najviša od 25 do 28 stepeni.

RTS/RHMZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.