Tehnička škola : Bezbednost učenika na zavidnom nivou

Nakon nezapamćene tragedije koja nas je zadesila i nemilih događaja koji su usledili u nekim školama, Tehnička škola saopštenjem za javnost obratila se  roditeljima i svim  sugrađanima imajući u vidu da im je, kako se navodi u saopštenju,  poverena bezbednost i dobrobit dece kao nečega što je najvrednije u našem društvu.

„U vezi sa tim ističemo da je bezbednost učenika u našoj školi uvek bila i sada je na zavidnom nivou. Kroz izuzetnu saradnju sa roditeljima, ministarstvom prosvete, školskom upravom i ministarstvom unutrašnjih poslova stalno radimo na tome da se svaki učenik, roditelj, gost oseća sigurno. Nastavni  proces se odvija nesmetano, a naša stručna služba je uvek na raspolaganju da pomogne, sasluša, ohrabri. Trudimo se da u ovim teškim vremenima za sve nas, omogućimo učenicima odlazak na ekskurziju, učešće na republičkim takmičenjima, razmenu profesora i učenika sa kolegama i đacima iz Ohrida, realizaciju svih postavljenih ciljeva i zadataka.

Tehnička škola će se i u buduće truditi da radi u najboljem interesu svakog deteta kao i zaposlenih podižući standarde bezbednosti i nastavnog procesa u saradnji sa nadležnim ministarstvima.“naovdi se u saopštenju koje potpisuje direktor škole Branko Goloskoković.

4 comments on “Tehnička škola : Bezbednost učenika na zavidnom nivou

 1. Role

  Bravo! Samo nastavite tako, deca su najvaznija, bitno je sa njima biti, a ne kao neki prosvetari koji svaki cas malo zbog necega strajkuju i obustavljaju nastavu, umesto da budu sa decom, a puna su im usta „rada sa decom, plemenitog zanimanja“ i slicno, a znaju samo deci da daju keca i odu da strajkuju?

  Reply
 2. Valjevac

  Nezavisna finansiska kontrola u svim skolama o trosenju novca i ucenickog dinara treba da Vam bude tema. E tu bi bio kraj mnogim umisljenim direktroima.

  Reply
 3. Ja

  Ako dobro razumem ostale škole su nebezbedne, samo ova preduzima ne znam kakve posebne mere. U drugim školama stručni saradnici nisu na raspolaganju deci! Ne razumem ovu vest ili je napisana samo da bi nešto napisali.

  Reply
 4. Јоца

  Pola profesora vise vremena provede u klubu nego na casu. Saopstenje je promotivnog karaktera.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.